KPT-DIIA.271.1.37.2016 Kielce dn., 30.11.2016 r.
Wg rozdzielnika
Informacja o wynikach
w postępowaniu poniżej 30 000 euro, art. 4 pkt. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych,
(Dz. U. z 2015 r., poz. 2164 z późn.zm.),
Dot. postępowania nr. KPT-DIIA.271.1.37.2016 na: „Usługa przygotowania i organizacji cateringu w ramach posiedzeń panelu ekspertów”.
Zamówienie realizowane w ramach Projektu pn. „Platforma Startowa TechnoparkBiznesHub”. Projekt jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
w ramach osi priorytetowej I: Przedsiębiorcza Polska Wschodnia, działania 1.1 Platformy startowe dla nowych pomysłów, Poddziałania 1.1.1 Platformy startowe dla nowych pomysłów Programu Operacyjnego Polska Wschodnia 2014-2020 (POPW).
Gmina Kielce - Kielecki Park Technologiczny, ul. Olszewskiego 6, 25-663 Kielce, informuje, że w dniu 28.11.2016 r. w przedmiotowym postępowaniu wpłynęło: 5 ofert
Badanie i ocenę ofert zakończono w dniu 30.11.2016 r. o godz. 8:00.
Zamawiający informuje, że w przedmiotowym postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego ofertę ważną z najwyższą liczbą otrzymanych punktów złożył Wykonawca:
Nr oferty |
Nazwa Wykonawcy |
Ilość punktów w kryterium Cena brutto oferty |
Ilość punktów w kryterium dodatkowa usługa w postaci deseru |
Ilość punktów łącznie |
5
|
Fundacja Posteris Ul. Krakowska 62 25-701 Kielce |
90 |
10 |
100 pkt. |
Złożona oferta odpowiada wszystkim wymaganiom określonym w zapytaniu ofertowym i została oceniona jako najkorzystniejsza w oparciu o podane kryteria wyboru.
Z wymienionym Wykonawcą zostanie podpisana umowa.
W prowadzonym postępowaniu pozostałe oferty oceniono następująco:
Nr oferty |
Nazwa Wykonawcy |
Ilość punktów w kryterium Cena brutto oferty |
Ilość punktów |
Ilość punktów łącznie |
1
|
Qubus Hotel Kielce Ul. Składowa 2 25-505 Kielce |
34,70 pkt. |
10 |
44,70 pkt. |
2
|
Usługi Gastronomiczne „Zielnik Kielecki” Krzysztof Pomiankowski,
25-541 Kielce |
63,97 pkt. |
10 |
73,97 pkt. |
3
|
UpHotel s.c.
58-500 Jelenia Góra. |
74,40 pkt. |
10 |
84,40 pkt. |
4
|
„Ustronie Leśne” Ryszard Ramiączek
25-116 Kielce |
84,44 pkt. |
10 |
94,44 pkt. |
Szymon Mazurkiewicz
/-/
Dyrektor Kieleckiego Parku Technologicznego
________________________________________________________________________________________
KPT-DIIA.271.1.37.2016
Kielce, dn. 18.11.2016 r.
Zapytanie ofertowe
„Usługa przygotowania i organizacji cateringu w ramach posiedzeń panelu ekspertów”
w postępowaniu poniżej 30 000 euro, art. 4 pkt. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, (Dz. U. z 2015 r., poz. 2164 z późn. Zm.), na „Usługa przygotowania i organizacji cateringu w ramach posiedzeń panelu ekspertów”. Zamówienie realizowane w ramach projektu pn. „Platforma Startowa TechnoparkBiznesHub”. Projekt jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej – Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach osi priorytetowej I: Przedsiębiorcza Polska Wschodnia, działania 1.1 Platformy startowe dla nowych pomysłów, Poddziałania 1.1.1 Platformy startowe dla nowych pomysłów Programu Operacyjnego Polska Wschodnia 2014 – 2020 (POPW).
Oferty należy składać w siedzibie Zamawiającego: Kielecki Park Technologiczny, ul. Olszewskiego 6, 25 – 663 Kielce, Tel. 41/278 72 41, fax: 41/278 72 01, sekretariat 0.15. lub elektronicznie na adres: biuro@technopark.kielce.pl
Zapytanie ofertowe z załącznikami - pobierz
Justyna Lichosik
/-/
Zastępca Dyrektora KPT
Utworzono: 2016-11-18 15:12:28 przez Magdalena Cholewa
Modyfikacja: 2016-11-30 12:52:42 przez Agnieszka Nowak - Calicka